Domaza
Turkije, Antalya, Antalya, Muratpasa
property
Prijs 249 056 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 200 m2
5 Kamers, 2 Badkamers, 4 Slaapkamers
Releasedatum 01/05/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Gloednieuwe Appartementen in een Complex met Afgesloten Parkeerplaats en Zwembad in Antalya Muratpaşa

De appartementen zijn gelegen in Sinan Mahallesi, aangesloten bij de wijk Muratpaşa van Antalya. Sinan Mahallesi is een van de meest populaire en bruisende wijken in Antalya, bekend om zijn vernieuwde stedelijke structuur, luxueuze levensstijl, gunstige ligging, nabijheid van sociale voorzieningen, historische waarde en natuurlijke schoonheid.

De appartementen te koop in Antalya Muratpaşa liggen op 500 meter van de Işıklar Avenue en Kaleiçi, op 800 meter van de zee, op 2,2 km van het winkelcentrum Mark Antalya en op 8,5 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Het complex, bestaande uit twee blokken met afgesloten parkeerplaats en een zwembad, beschikt in totaal over 44 appartementen. Het complex is voorzien van uitgebreide faciliteiten, waaronder een fitnesscentrum, aparte sauna's voor mannen en vrouwen, een zwembad, een pergola, een waterbehandelingssysteem, 24/7 bewakings- en camerasysteem, een lift, een conciërge en een afgesloten parkeerplaats gebied.

De appartementen zijn beschikbaar met één, twee en vier slaapkamers en beschikken over een aparte keuken, badkamer en balkon. De appartementen met 4 slaapkamers zijn duplexen op het dak en bieden 1 terras en 1 extra badkamer.


AYT-02845

Data

Slaapkamers
4
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Bewaking, Tuin, Terras, Zonder jaarlijks onderhoud, Zwembad, Rolstoel toegankelijk, Airco , Satelliet of kabel-tv, Lift, Balkon
Parking
Aparte parking
Kenmerken van het gebied
2-de lijn tot 700 m van de zee
Energiebronnen
Gas
Facing
Oosten, Het Zuiden, Westen
Onroerend goed doel
Voor belegging