Domaza
Turkije, Trabzon, Yorma, Kaşüstü
property
Prijs 116 895 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 190 m2
4 Kamers, 2 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/12/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Indrukwekkend Family Concept Vastgoed met Zeezicht in Yomra Trabzon

Het onroerend goed is gelegen in Kaşüstü, een centrale locatie dicht bij vele voorzieningen zoals een ziekenhuis, luchthaven, universiteit, cafe en winkelcentrum in Yomra. De regio biedt kwaliteit verblijf verweven de natuur en de voordelen van de stad voorzieningen.

Onroerend goed in Trabzon ligt op loopafstand van sociale voorzieningen zoals markten, lokale bazaars, scholen en ziekenhuizen. Het onroerend goed is ook 2 km naar Cevahir Shopping Mall, 3 km naar het strand, 4 km naar Trabzon Airport, en 10 km naar het stadscentrum.

Het nieuwe onroerend goed ligt in een complex dat bestaat uit één blok met 14 verdiepingen op 2.303 m² grond. Er zijn in totaal 50 woningen. Het complex heeft camelia's, een kinderspeelplaats, binnen- en buitenparkeerplaatsen, een multifunctioneel sportveld, een generator, een fitnessruimte, een wandelpad, een brancardlift, beveiligingscamera's, een chromen watertank.

Het vastgoed bestaat uit 3 slaapkamers, een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en 2 balkons. Bij de inrichting is de voorkeur gegeven aan kwaliteitsmaterialen en het pand is uitgerust met functies zoals een stalen deur, vloerverwarming, airconditioninginfrastructuur, warmtedeelmeter, tv-lijn, video-intercom en laminaatvloer.


TZX-00240

Data

Slaapkamers
3
Eigenschnappen van vastgoed
Balkon, Tuin, Zonder jaarlijks onderhoud, Airco , Open haard, Lift, Bewaking, Satelliet of kabel-tv
Parking
Aparte parking, Parkeerplaats
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Energiebronnen
Gas
Uitzicht
Zeezicht, Bergzicht
Facing
Oosten, Het Zuiden, Westen