Domaza
Turkije, Mugla, Bodrum, Bodrum
property
Prijs 2 000 000 €
Huis voor Te koop
Oppervlakte: 182 m2
5 Kamers, 3 Badkamers, 4 Slaapkamers
Releasedatum 01/07/2023
tekce.com
Aanbiedingen van:
TEKCE Real Estate
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Verdieping Vrijstaande Huizen met Privézwembad en GroteTuin in Bodrum Gundogan

De vrijstaande huizen zijn gelegen in Gundogan, een beroemd gebied aan de noordelijke kustlijn van Bodrum. Gundogan is een plek waar natuurlijke schoonheid samenkomt met de unieke mandarijntuinen. Het gebied heeft een oudere naam genaamd "Farilya". Alle voorzieningen waaronder een café, restaurant, apotheek en markt bevinden zich op loopafstand in de omgeving.

De huizen te koop in Bodrum Turkije liggen op 650 m van het strand, 900 m van het dichtstbijzijnde strand, 9,8 km van de jachthaven van Yalikavak, 16 km van het winkelcentrum, 17 km van het Bodrum Staatsziekenhuis, 22,5 km van de wereldwonder Mausoleum in Halicarnassus, 23 km van de jachthaven van Bodrum, 24 km van het districtscentrum van Bodrum, 25 km van het kasteel van Bodrum en 51 km van de luchthaven Milas-Bodrum.

De huizen zijn gelegen in een project bestaande uit 7 gelijkvloerse vrijstaande huizen op een totale grondoppervlakte van 5,00 m². Elke villa in het project beschikt over 650 m² privétuinen. De met stenen beklede vrijstaande huizen hebben een panoramisch uitzicht op zee, een smart home-systeem, privézwembad, privétuin, privéparkeerplaats, 24/7 beveiliging en een generator.

De vrijstaande huizen bestaan uit 4 slaapkamers, een woonkamer, een open keuken, 3 badkamers en een veranda.


BJV-00380

Data

Slaapkamers
4
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Bewaking, Terras, Zonder jaarlijks onderhoud, Satelliet of kabel-tv, Tuin, Zwembad, Airco , Open haard
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
2-de lijn tot 700 m van de zee
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Uitzicht
Zeezicht