Domaza
Turkije, Antalya, Gazipasa, Gazipasa
property
Prijs 192 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 75 m2
3 Kamers, 2 Badkamers, 2 Slaapkamers
Releasedatum 01/01/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
TEKCE Real Estate
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartementen met uitzicht op de stad in Antalya Gazipaşa Los van de grote stad gedoe

Gazipaşa is een prachtige leefruimte in Antalya, Turkije. Met een natuurlijke sfeer, is Gazipaşa beroemd om avocado tuinen en de landbouw. Het gebied biedt een rustige en vredige sfeer samen met een toenemende hoeveelheid constructies en faciliteiten. Gazipaşa biedt alle voorzieningen die je dagelijks nodig hebt, zonder dat dit ten koste gaat van de natuurlijke sfeer. Er is ook een vliegveld in de buurt.

Het panoramische appartement met uitzicht op de stad in de natuur ligt op maximaal 10 minuten loopafstand van voorzieningen zoals een ziekenhuis, apotheek en markt. De appartementen te koop in Antalya Gazipaşa liggen op 1,2 km van de zee, 3,5 km van Gazipaşa Airport en 40 km van het centrum van Alanya.

De appartementen kunnen worden gebruikt als vakantiehuis in Antalya Turkije en als investering. Het project biedt meerdere voorzieningen voor de bewoners. Hier is er een buitenzwembad, kinderzwembad, speeltuin, lift, sauna, fitness, lobby, barbecue, en gemeenschappelijke tuin. Afgezien van deze sociale voorzieningen biedt het project een buitenparkeerplaats, generator en bewakingsdienst.


AYT-03801

Data

Slaapkamers
2
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Tuin, Sportschool, Sauna, Zonder jaarlijks onderhoud, Zwembad, Airco , Open haard, Lift, Satelliet of kabel-tv, Bewaking, Balkon
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Uitzicht
Bergzicht, Zeezicht
Facing
Oosten, Noordoosten, Zuid-oost, Zuidwesten
Onroerend goed doel
Voor belegging