Domaza
Turkije, Antalya, Aksu, Aksu
property
Prijs 130 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 70 m2
2 Kamers, 1 Badkamer, 1 Slaapkamer
Releasedatum 01/08/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
TEKCE Real Estate
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

1-Slaapkamer Appartement met Potentieel Hoge Huuropbrengsten in Antalya Altıntaş

Altıntaş is een stijgende investering gebied met de dag in Antalya. De regio ligt dicht bij de luchthaven en het stadscentrum. De regio heeft de voorkeur vooral die willen wonen in een rustige regio niet ver weg van Antalya centrum.

De appartement te koop in Antalya Aksu is 5,1 km naar Antalya Airport, 5,6 km naar Anadolu Hospital, 5,7 km naar Lara Beach, 8,6 km naar TerraCity Shopping Mall, en 15 km naar Kaleiçi.

De appartement ligt in een project dat bestaat uit één blok van 5 verdiepingen op 2.430 m² grond. De appartementen zijn ontworpen in verschillende typen en indelingen, waaronder tuingebruik, terrassen en balkons. Er zijn 7 appartementen met 1 slaapkamer met terrassen, 4 appartementen met 1 slaapkamer en balkon, en 13 loft duplex appartementen met 2 slaapkamers en tuin. Het project heeft een groot zwembad, site guard, gemeenschappelijke tuin, beveiligingscamera's, generator, fitnesscentrum, watertank en 2 liften.

Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping en beschikt over een ruim terras met vrij uitzicht op de stad. De appartement heeft kenmerken zoals een open keuken, airconditioninginfrastructuur, een inbouwset, een garderobe en een douchecabine.


AYT-02934

Data

Slaapkamers
1
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Terras, Zonder jaarlijks onderhoud, Balkon, Tuin, Sportschool, Zwembad, Airco , Lift
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Uitzicht
Bergzicht
Facing
Oosten, Het Zuiden
Onroerend goed doel
Voor belegging