Domaza
Turkije, İzmir, Konak, Konak
property
Prijs 419 935 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 103 m2
3 Kamers, 2 Badkamers, 2 Slaapkamers
Releasedatum 01/12/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartementen in een residentiegebouw dicht bij de zee in İzmir Konak

De appartementen zijn gelegen in de wijk Konak van İzmir, op een locatie die het ontmoetingspunt is van alle transportfaciliteiten. Konak is een regio in het midden van İzmir, waar tal van sociale activiteiten, cultuur, kunst en beroemde restaurants te vinden zijn.

De appartementen te koop in İzmir, Turkije liggen op 100 m van het ziekenhuis, 400 m van de zee, 500 m van de supermarkt en winkelgebieden, 700 m van het stadion, 800 m van metro- en treinstations, 3 km van Alsancak, 4 km van het Kültürpark, 19 km van de luchthaven Adnan Menderes en 45 km van de stranden van Urla.

Het woongebouw uit één blok is gebouwd op een oppervlakte van 5100 m². Het heeft binnen- en buitenzwembaden, een fitnessruimte, een sauna, een spa, een Turks bad, een overdekte parkeerplaats, een speeltuin en activiteitenruimtes, 24/7 beveiliging en receptie, en liften.

De appartementen hebben verschillende kamer- en verdiepingsmogelijkheden, waaronder een slaapkamer, woonkamer, open en gesloten keukenmogelijkheden, een en-suite badkamer, een fornuis, een oven, een afzuigkap, vaatwasser, smart home systeem, vloerverwarming, VRV centrale systeem airconditioning.


ADB-00011

Data

Slaapkamers
2
Wijze van betaling
Uitgestelde betaling
Eigenschnappen van vastgoed
Sauna, Rolstoel toegankelijk, Satelliet of kabel-tv, Zonder jaarlijks onderhoud, Balkon, Zwembad, Sportschool, Airco , Open haard, Lift, Bewaking
Parking
Aparte parking
Kenmerken van het gebied
SPA
Verwarming systeem
Verwarming , In-Vloerverwarming
Energiebronnen
Gas
Uitzicht
Zeezicht
Facing
Noordoosten, Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten, Oosten, Het Zuiden, Westen