Domaza
Turkije, İzmir, Bornova, Bornova
property
Prijs 543 138 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 182 m2
5 Kamers, 2 Badkamers, 4 Slaapkamers
Releasedatum 01/03/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Ruime Appartementen met 4 Slaapkamers in de Buurt van de Voorzieningen in İzmir Bornova

Bornova is een centrale wijk in İzmir omgeven door vele voorzieningen en dicht bij de andere delen van de stad. De regio krijgt ook aandacht voor de lopende vastgoedprojecten en gerenoveerde woningen.

Appartementen te koop in Izmir Bornova liggen op 50 m van de supermarkt, 300 m van de snelweg verbindingen, 1 km van het ziekenhuis, winkelcentrum en intercity bus terminal, 2 km van de universiteitscampus en het metrostation, 6 km van Alsacak en Kültürpark, 7 km van İzmir Kordon, 28 km van Adnan Menderes Airport, 40 km van de blauwe vlag stranden van İzmir.

De appartementen zijn in het project gebouwd op 3100 m² grond. Het project heeft een buitenzwembad, voetbalveld, kinderspeelplaats, overdekte parkeerplaats, fitnessruimte, speciale landschapsarchitectuur gebieden, 24/7 beveiliging en bewakingscamera's.

De appartementen zijn van het type 4-slaapkamer in het familieconcept gebouw met twee appartementen op elke verdieping. De appartementen hebben kenmerken die een comfortabel leven bieden, zoals een aparte keuken, keramische en parketvloeren, vloerverwarming met centraal systeem, drievoudige inbouwset, airconditioning in de woonkamer en slaapkamers, en-suite badkamer, kleedkamer, twee balkons, PVC-raamsystemen en hoogwaardige designkeukenapparatuur.


ADB-00018

Data

Slaapkamers
4
Eigenschnappen van vastgoed
Rolstoel toegankelijk, Satelliet of kabel-tv, Zonder jaarlijks onderhoud, Balkon, Tuin, Wasruimte, Sportschool, Zwembad, Airco , Open haard, Lift, Bewaking
Parking
Aparte parking
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Energiebronnen
Gas
Facing
Oosten, Het Zuiden, Westen, Noordoosten, Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten