Domaza
Turkije, Sakarya, Sapanca, Kırkpınar
property
Prijs 738 212 €
Huis voor Te koop
Oppervlakte: 295 m2
5 Kamers, 3 Badkamers, 4 Slaapkamers
Releasedatum 01/03/2022
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Huizen te koop met privétuinen in een project met zwembad in Sapanca, Sakarya

Huizen in een van de mooiste gebieden van Sapanca trekken de aandacht met de rust van de natuur en opvallende uitzichten. Sapanca is de thuisbasis van het Sapanca-meer; daarom combineert het natuur en vakantieleven. Huizen in Sapanca bieden een aantrekkelijk leven voor mensen die van de natuur, natuuractiviteiten en het vakantieleven houden.

Huizen te koop in Sakarya Turkije liggen op 96 km van de luchthaven Sabiha Gökçen, 90 km naar de Osmangazi-brug, 33 km naar de zee, 29 km naar het centrum van İzmit, 18 km naar het centrum van Sakarya, 2,6 km naar het Sapanca-meer, 2 km naar de TEM-snelweg en 1 km naar de E-5-snelweg.

Het project dat een rustig leven biedt, heeft aangelegde tuinen, een café, een restaurant, wandelpaden, kinderspeelplaatsen, een zwembad, zitgedeeltes, een parkeerplaats buiten, een fitnesscentrum, 24/7 beveiliging en een beveiligingscamerasysteem.

Woningen met vier slaapkamers bestaan uit een woonkamer, een aparte keuken, twee balkons, een ruim terras, twee badkamers, een en-suite badkamer en een privétuin. Elke woning is voorzien van spotverlichting, een kleerhanger, een brandalarm, een video-intercom, een douchecabine, laminaatvloer, aardgasinfrastructuur, keukenapparatuur, behang, PVC-ramen, een kleedruimte, geluids- en warmte-isolatie, een stalen deur, en satelliet-tv.


RYX-00001

Data

Slaapkamers
4
Wijze van betaling
Uitgestelde betaling
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Bewaking, Terras, Satelliet of kabel-tv, Balkon, Zonder jaarlijks onderhoud, Tuin, Sportschool, Airco , Open haard
Parking
Parkeerplaats
Energiebronnen
Gas
Uitzicht
Meerzicht
Facing
Zuid-oost, Zuidwesten, Oosten, Het Zuiden, Westen, Noordoosten, Noord West