Domaza
Turkije, Istanboel, Uskudar, Uskudar
property
Prijs 1 292 825 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 266 m2
6 Kamers, 2 Badkamers, 5 Slaapkamers
Releasedatum 01/10/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartementen te Koop in Complex met Uitzicht op de Bosporus in İstanbul Üsküdar

De appartementen te koop zijn gelegen in Üsküdar, een van de historische wijken van de Anatolische kant. Üsküdar is een van de wijken waar een rustig en kwaliteitsvol leven wordt geleefd, met zijn kustkust, lange wandelpaden langs de kust en de Maagdentoren, een van de symbolen van de Anatolische kant. De veerboot, die zowel als toeristische activiteit als als transportmiddel wordt gebruikt, biedt gemakkelijke toegang tussen de Anatolische en Europese kant. Het heeft ook geavanceerde vervoersmogelijkheden met metro-, Metrobus-, Marmaray- en bushaltes.

De appartementen te koop in İstanbul Üsküdar bevinden zich op 120 m van de markt, 290 m van de hoofdweg, 450 m van de bushalte, 1,1 km van het kustpad, 1,3 km van de veerbootpier, 2,3 km van het Beylerbey-paleis, 3,1 km van km van de Metrobus-halte, 4,8 km van het winkelcentrum, 10,6 km van de Eurazië-tunnel, 36,6 km van de luchthaven Sabiha Gökçen, 5,1 km van de Martelarenbrug van 15 juli bulunmaktadır

Het project is gevestigd op een oppervlakte van 16.000 m² en telt 54 appartementen. Het complex is voorzien van een binnen- en buitenparkeerplaats, zwembad, gemeenschappelijke tuin, fitnessruimte, kinderspeeltuin, sauna, SPA, 24/7 bewakingsdienst en beveiligingscamera’s en er is een comfortabele woonruimte gecreëerd voor de bewoners.

De appartementen zijn voorzien van een gesloten keuken, inbouwset, balkon, en-suite badkamer, terras, zonwering, smart home systeem, centraal TV satelliet systeem, douchecabine, spotverlichting en berging.


IST-01256

Data

Slaapkamers
5+
Wijze van betaling
Uitgestelde betaling
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Balkon, Tuin, Terras, Opslagruimte, Sauna, Sportschool, Zonder jaarlijks onderhoud, Zwembad, Open haard, Lift, Satelliet of kabel-tv, Bewaking
Parking
Aparte parking, Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
SPA
Uitzicht
Zeezicht
Facing
Oosten, Het Zuiden, Westen