Domaza
Turkije, İzmir, Bornova, Bornova
property
Prijs 163 859 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 60 m2
2 Kamers, 1 Badkamer, 1 Slaapkamer
Releasedatum 01/07/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Investerings Appartementen in een Complex in İzmir Bornova

Bornova is een van de centrale wijken van İzmir met zijn ziekenhuis, universiteit, winkelcentrum, culturele en economische voorzieningen. Bornova, waar een grote verscheidenheid aan stadsvernieuwingen beschikbaar is, heeft de hoogste jonge bevolking. Bovendien beschikt de regio over belangrijke transportnetwerken zoals; metro, trein, busstation.

Appartementen te koop in İzmir zijn gelegen in een complex waar u een markt, kapper, restaurant en commerciële plekken kunt vinden. Bovendien liggen de appartementen op 500 m van het metrostation, 600 m van de universiteit, 1 km van snelwegen, ziekenhuis en markt, 5 km van Alsancak, 6 km van İzmir Kordon aan de kust, 12 km van Karşıyaka Bostanlı, 19 km van Adnan Menderes Luchthaven en 60 km van het strand van Urla.

Het project is gebouwd op een perceeloppervlakte van 8400 m² en bestaat uit 2 blokken en 450 appartementen. Project omvat twee buitenzwembaden, overdekte parkeerplaats, fitnessruimte, gemeenschappelijke tuin, generator, 24/7 beveiliging en beveiligingscamera's. Het complex, dichtbij de universiteit en ziekenhuizen gelegen, bestaat uit appartementen met 1 slaapkamer en appartementen met 2 slaapkamers.

Project omvat zowel gemeubileerde als gestoffeerde appartementen. In de gestoffeerde appartementen is er een aardgasverwarmingssysteem, airconditioning, centraal satellietsysteem, kledingkast, drie inbouwsets en een en-suite badkamer. Gemeubileerde appartementen zijn voorzien van een driezitsbank, tv-meubel, wandplanken, salontafel, garderobe, verlichtingsproducten, tapijt, parasol, gordijnen, split-airconditioner, 32 inch televisie, koelkast, vaatwasser, Owen, kookplaat, afzuiger, eettafel, stoel, wasmachine machine, tweepersoonsbed, nachtkastje en kledingkast.


ADB-00054

Data

Slaapkamers
1
Eigenschnappen van vastgoed
Balkon, Zonder jaarlijks onderhoud, Tuin, Sportschool, Zwembad, Airco , Open haard, Lift, Bewaking, Satelliet of kabel-tv
Parking
Parkeerplaats, Aparte parking
Energiebronnen
Gas
Meubel
Gemeubileerd
Facing
Oosten, Het Zuiden, Westen, Noordoosten, Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten
Onroerend goed doel
Voor belegging