Domaza
Turkije, Istanboel, Sariyer, Maslak
property
Prijs 1 476 423 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 269 m2
4 Kamers, 2 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/01/2016
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Verhuisklare Woningen in een Complex met Winkelcentrum in Istanbul Maslak

Het project is gelegen in Maslak, een van de meest luxueuze wijken van Istanbul met een hoge grondwaarde. De hoofdkantoren van de grootste bedrijven van Turkije bevinden zich in deze regio en het kan worden omschreven als het hart van het handelscentrum van Turkije.

De woningen met zeezicht liggen op 300 m van haltes van het openbaar vervoer, 900 m van het metrostation, 1,5 km van de noordelijke bossen van Istanbul, 3 km van de Bosporus, 3,5 km van de Fatih Sultan Mehmet-brug, 10 km van Taksim en 30 km van de luchthaven van Istanbul.

Het project is gebouwd op een landoppervlakte van 39.000 m² en bestaat uit 2 blokken en 338 appartementen. Het project heeft uitgebreide sociale faciliteiten zoals; residentiediensten, lobby, binnenzwembad, fitnessruimte, café, restaurant, bioscoop, sauna, kinderspeelplaats, watertank, lift, brandtrap, bliksemafleider, 24/7 beveiliging, camerasysteem en overdekte parkeerplaats.

De instapklare woningen hebben een woonkamer, open/aparte keuken, en-suite badkamer, badkamer en balkon, en-suite kleedkamer en dienstbodekamer. Bovendien is de plafondhoogte van de woningen 4 meter. De woningen te koop in Istanbul hebben interieur kenmerken zoals een smart home systeem, ingebouwde keukenapparatuur, stalen deur, vloerverwarming, glasvezel internet infrastructuur, satelliet-tv-infrastructuur, laminaat vloeren en een douchecabine.


IST-00594

Data

Slaapkamers
3
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Bewaking, Sauna, Satelliet of kabel-tv, Balkon, Zonder jaarlijks onderhoud, Wasruimte, Sportschool, Zwembad, Open haard, Lift
Parking
Aparte parking
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Energiebronnen
Gas
Uitzicht
Zeezicht
Facing
Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten, Oosten, Het Zuiden, Westen, Noordoosten