Domaza
Turkije, Mugla, Bodrum, Bodrum
property
Prijs 2 300 000 €
Huis voor Te koop
Oppervlakte: 464 m2
6 Kamers, 4 Badkamers, 5 Slaapkamers
Releasedatum 01/06/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Vrijstaande Villa's met Privézwembad Vlakbij Zee in Türkbükü Bodrum

Türkbükü is een prestigieuze woonwijk in Bodrum, Muğla. Türkbükü is een populaire bestemming voor een stijlvolle levensstijl. Beroemdheden kiezen Türkbükü en Bodrum vaak voor een vakantie. Met zijn rijke aanbod aan sociale voorzieningen is Türkbükü een van de populairste bestemmingen in Turkije en Muğla.

Villa's te koop in Bodrum liggen op 500 m van de markt, 800 m van het strand, 10 km van Yalıkavak Marina, 16 km van Bodrum centrum en het kasteel van Bodrum, en 17 km van het Mausoleum van Halicarnassus, een van de zeven wereldwonderen uit de oudheid. Het project ligt ook op 19 km van het staatsziekenhuis van Bodrum en op 42 km van de luchthaven Bodrum-Milas.

Het project beschikt over 11.500 m² totale percelen met 9 villa's en appartementen. De villa's hebben 3, 4 en 5 slaapkamers. Ze hebben allemaal een privézwembad. Sommige villa's hebben een extra binnenzwembad.

De chique villa's met uitzicht op de natuur hebben een vrijstaande tuin met een vuurplaats. Ze zijn uitgerust met ingebouwde keukensets, vloerverwarmingssystemen, centrale airco's en smart home-systemen. De vrijstaande villa's worden geleverd met een ontwerp en constructie van hoge kwaliteit. Het project biedt ook 24/7 beveiliging, een generator, een watertank en een automatisch irrigatiesysteem.


BJV-00473

Data

Slaapkamers
5+
Wijze van betaling
Uitgestelde betaling
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Satelliet of kabel-tv, Zwembad, Balkon, Airco , Tuin, Open haard, Opslagruimte, Bewaking, Wasruimte, Terras, Sauna, Zonder jaarlijks onderhoud
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
SPA, Tot 500 m van de zee
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Facing
Noord West