Domaza
Turkije, Antalya, Alanya, Alanya
property
Prijs 356 500 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 194 m2
4 Kamers, 2 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/09/2023
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Elegant Onroerend Goed Vlakbij de Zee in Alanya Oba

Stijlvol onroerend goed in Oba, Alanya. Alanya is een van de favoriete vakantiebestemmingen aan de Middellandse Zee en is ook een ideale optie voor investeringen. De regio valt op door het milde klimaat gedurende bijna het hele jaar, de groene natuur, de kristalheldere zee, de beroemde stranden en de historische en natuurlijke schoonheden. Oba, waar het stijlvolle onroerend goed zich in een ontwikkelingsgebied bevindt, is de afgelopen jaren vaak gekozen door investeerders in onroerend goed.

Onroerend goed te koop in Alanya is 200 m naar Oba Çayı, 600 m naar het strand en het ziekenhuis, 2 km naar Alanya district centrum, 35 km naar Gazipaşa-Alanya luchthaven, en 120 km naar Antalya luchthaven.

Het onroerend goed ligt in een project met uitzicht op de stad en de natuur en biedt bevoorrechte faciliteiten gebouwd op een perceel van 992 m². Tot de voorzieningen behoren een buitenzwembad, binnen- en buitenparkeerplaatsen, een sauna, een Turks bad, een pergola en ligweiden. Bovendien beschikt het project over apparatuur zoals een centraal satellietsysteem, een generator, elektriciteit en een waterinstallatie.

Stijlvol onroerend goed zal worden geleverd met vloeren, badkamer- en keukenkasten, badkamer- en keukenbladen, ramen, balkonhekken, buiten- en binnendeuren, douchecabines in de badkamers en muurverven.


AYT-02828

Data

Slaapkamers
3
Wijze van betaling
Uitgestelde betaling
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Lift, Terras, Sauna, Satelliet of kabel-tv, Balkon, Zonder jaarlijks onderhoud, Tuin, Sportschool, Zwembad, Airco , Open haard
Parking
Aparte parking, Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
2-de lijn tot 700 m van de zee
Facing
Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten, Oosten, Het Zuiden, Westen, Noordoosten
Onroerend goed doel
Voor belegging