Domaza
Turkije, Antalya, Aksu, Aksu
property
Prijs 133 116 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 74 m2
2 Kamers, 1 Badkamer, 1 Slaapkamer
Releasedatum 01/11/2023
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartementen met een ruim landschapsgebied in het project in Antalya Altıntaş

Altıntaş, een van de moderne gezichten van Antalya, valt op tussen de belangrijke woongebieden van de elite in Antalya en Turkije vanwege de kansen die de projecten in aanbouw bieden.

De appartementen te koop in Antalya bevinden zich op 150 meter van haltes van het openbaar vervoer, 4,4 km van de luchthaven van Antalya, 7 km van de stranden van Lara, 8 km van Deepo AVM en 9,2 km van Terracity AVM.

Het project is gebouwd op een perceeloppervlakte van 5.802 m². Het complex, bestaande uit twee blokken van elk 5 verdiepingen, omvat 30 eenheden van 2+1, 20 eenheden van 1+1 appartementen en 12 winkels. Het project biedt voorzieningen zoals een gemeenschappelijk tuinzwembad, overdekte parkeerplaats, 24/7 beveiligingsservice, professionele landschapsarchitectuur, kinderspeelplaats, generator, liften en beveiligingscamera's.

De appartementen zijn onder andere voorzien van een open keuken, stalen deur, ouderlijke badkamer in 2+1 appartementen, inloopkast, smart home systeem, douchecabine, keukenkastjes, stalen deur, inbouwset, waterzuivering hydrofoor systeem , internetinfrastructuur en automatische rolluiken.


AYT-04099

Data

Slaapkamers
1
Eigenschnappen van vastgoed
Zwembad, Tuin, Airco , Open haard, Lift, Zonder jaarlijks onderhoud, Satelliet of kabel-tv, Balkon
Parking
Aparte parking
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Facing
Oosten, Het Zuiden, Westen