Domaza
Turkije, Istanboel, Uskudar, Uskudar
property
Prijs 1 003 135 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 403 m2
6 Kamers, 2 Badkamers, 5 Slaapkamers
Releasedatum 01/12/2023
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Prestigieuze Appartementen in een Rustige Locatie in Istanbul Üsküdar

Üsküdar is een serene en rustige buurt gelegen direct aan de oevers van de Bosporus in Istanbul. Het onderscheidt zich door haar natuurlijke schoonheid, historische textuur en unieke locatie. Üsküdar heeft ook de voorkeur voor zijn gemakkelijke toegang tot moderne voorzieningen. nabijheid van belangrijke zaken-en handelscentra in Istanbul.

Appartementen te koop in İstanbul Üsküdar liggen op 220 m van de bushalte, 500 m van de markt, 550 m van de hoofdstraat, 650 m van het TED College, 700 m van de apotheek, 2,8 km van Cemile Sultan Grove, 3,6 km van de veerboot pier, 6,5 km van het winkelcentrum, 9,7 km van de 15 Temmuz Şehitler brug, 12,4 km van de Eurazië-tunnel, en 35,6 km van Sabiha Gökçen Airport.

De appartementen liggen in een project dat bestaat uit 5 onafhankelijke blokken en 129 appartementen. Het project beschikt over een buitenzwembad, fitnessruimte, kinderspeelplaats, generator, 24/7 bewakingsdiensten en binnen- en buitenparkeergelegenheid.

Het project heeft verschillende kamer- en gevelopties. Daarnaast zijn er balkons en terrassen beschikbaar in het project. De appartementen hebben voorzieningen zoals een glasvezelinternetinfrastructuur, een centraal warmwatersysteem, een tv-satellietsysteem, een inbouwset en een douchecabine.


IST-01264

Data

Slaapkamers
5+
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Zonder jaarlijks onderhoud, Zwembad, Airco , Satelliet of kabel-tv, Open haard, Balkon, Lift, Tuin, Bewaking, Sportschool
Parking
Parkeerplaats, Aparte parking
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Facing
Oosten, Het Zuiden, Westen