Domaza
Turkije, Antalya, Gazipasa, Gazipasa
property
Prijs 123 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 54 m2
2 Kamers, 1 Badkamer, 1 Slaapkamer
Releasedatum 01/09/2022
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartementen Gelegen in het Hart van de Natuur in Gazipaşa Antalya

Gazipaşa, gelegen ten oosten van Antalya, is het laatste district. Gazipaşa, voorheen bekend als Selinus, is gebouwd op de Gazipaşa-vlakte en staat bekend als een verborgen paradijs. Het district, een van de belangrijke havens voor de zeehandel, trekt de aandacht met zijn unieke schoonheid, natuur en natuurlijke poelen. Het heeft ook een prachtig 10 km lang strand dat bekend staat als broedgebied voor karetschildpadden.

De appartementen te koop in Antalya liggen op loopafstand van markten en de zee, met scholen, ziekenhuizen en apotheken op 1 km, het busstation op 1,5 km, de luchthaven Gazipaşa-Alanya op 5 km en Alanya op een afstand van 40 km.

De elegante appartementen bevinden zich op een terrein van 2.264 m² met een karakteristieke architectuur. Het project biedt zorgvuldig ontworpen ruime en aangelegde gemeenschappelijke tuinen, een buitenzwembad, een kinderbad, open parkeergelegenheid, een fitnessruimte, een café, pergola's, 24/7 beveiliging en een generator, naast andere rijke voorzieningen.

De appartementen zijn voorzien van een centraal satellietsysteem, doorstroomverwarmer, video-intercomsysteem, laminaatvloer, eigen badkamer en balkons.


AYT-03018

Data

Slaapkamers
1
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Rolstoel toegankelijk, Terras, Satelliet of kabel-tv, Zonder jaarlijks onderhoud, Balkon, Tuin, Zwembad, Open haard, Lift
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Uitzicht
Bergzicht, Zeezicht
Facing
Zuidwesten, Oosten, Het Zuiden, Westen, Noordoosten, Noord West, Zuid-oost
Onroerend goed doel
Voor belegging