Domaza
Turkije, Mugla, Fethiye, Fethiye
property
Prijs 415 551 €
Huis voor Te koop
Oppervlakte: 180 m2
4 Kamers, 3 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/01/2020
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Ruime Vrijstaande Villa met Privézwembad in Fethiye Hisarönü

De villa is gelegen in Hisarönü, een woonwijk in Fethiye, Ölüdeniz. Fethiye heeft een unieke locatie, een perfecte natuurlijke omgeving, prachtige baaien en een rijke geschiedenis die teruggaat tot 500 voor Christus. Het gebied staat ook bekend om zijn milde mediterrane klimaat met meer dan 300 zonnige dagen, kwaliteitsstranden en dennenbossen. Ölüdeniz is een toeristisch resort gelegen in het oostelijke deel van Fethiye. De wereldwijd bekende Ölüdeniz-stranden en Belcekız-stranden bevinden zich in dit gebied, naast de berg Babadağ en de berg Mendos.

De villa te koop in Fethiye ligt op loopafstand van dagelijkse en sociale voorzieningen, waaronder een café, een bar, een restaurant en een apotheek. De villa ligt ook op 2,5 km van het strand van Ölüdeniz, op 4 km van het antieke theater van Telmessos, op 5 km van de Amyntas-rotsgraven, op 7 km van het centrum van het district Fethiye, op 9 km van het Fethiye State Hospital en op 53 km van de luchthaven Dalaman.

De vrijstaande villa heeft een gebruiksoppervlak van 180 m² op een totale grond van 400 m². De villa beschikt over een aangelegde tuin, een privézwembad, een veranda, 3 slaapkamers, 3 badkamers, een open keuken en een ruime woonkamer.

De villa wordt volledig gemeubileerd te koop aangeboden. De villa biedt door zijn ligging en kenmerken een hoog potentieel aan huurinkomsten voor zowel korte als lange termijn verhuur.


BJV-00465

Data

Slaapkamers
3
Eigenschnappen van vastgoed
Zwembad, Airco , Satelliet of kabel-tv, Open haard, Terras, Jacuzzi, Zonder jaarlijks onderhoud
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Energiebronnen
Zonne
Uitzicht
Bergzicht
Facing
Het Zuiden, Zuid-oost, Zuidwesten