Domaza
Turkije, Antalya, Alanya, Alanya
property
Prijs 570 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 106 m2
3 Kamers, 2 Badkamers, 2 Slaapkamers
Releasedatum 01/05/2025
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartementen aan zee in een hotelachtig complex met architectuur in Hollywoodstijl in Alanya Kestel

Kestel is snel uitgegroeid tot de elite buurt van Alanya. Hier vindt u allerlei dagelijkse voorzieningen zoals winkels, supermarkten, restaurants, cafetaria's en overheidsinstellingen. Kestel is ook uitgegroeid tot een levendige en eigentijdse leefruimte met de oprichting van diverse entertainment faciliteiten. Kestel heeft zijn rustige sfeer ingeruild voor kwaliteit, samen met de nieuwe landschappen, wandelpaden en sportgebieden.

De goed ontworpen appartementen te koop in Alanya Kestel liggen op een steenworp afstand van sociale voorzieningen. De appartementen te koop met een prachtig uitzicht liggen op 8 km van Alanyum Shopping Center, 12 km van Alanya Center, en 29 km van Gazipaşa Airport.

Het wooncomplex in Alanya Kestel is ontworpen door een wereldberoemde architectuur. Het project biedt binnen- en buitenzwembaden, een fitnessruimte, een spelletjesruimte, een SPA centrum, een massageruimte, een bioscoopzaal, een Turks bad, een sauna, een stoombad, yogaruimtes, buiten- en overdekte parkeerplaatsen en toegankelijke ingangen.


AYT-03861

Data

Slaapkamers
2
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Zwembad, Airco , Open haard, Satelliet of kabel-tv, Lift, Balkon, Bewaking, Tuin, Sportschool, Zonder jaarlijks onderhoud
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
2-de lijn tot 700 m van de zee
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Uitzicht
Zeezicht
Facing
Het Zuiden, Zuid-oost, Zuidwesten, Oosten
Onroerend goed doel
Voor belegging