Domaza
Turkije, Trabzon, Arakli, Yalıboyu
property
Prijs 74 363 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 140 m2
4 Kamers, 2 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/12/2020
tekce.com
Aanbiedingen van:
TEKCE Real Estate
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Gemeubileerd Stijlvol Appartement in Trabzon

Het appartement is gelegen in Arakli, een van de grootste wijken van Trabzon. Arakli is een zich snel ontwikkelend district en geniet vaak de voorkeur van buitenlandse investeerders vanwege de vredige en rustige ligging. Het kustgebied van de regio is bijzonder rijk aan hoogwaardige vastgoedprojecten.

Het appartement te koop in Trabzon ligt op een afstand van 400 meter van het stadscentrum, 27 kilometer van het winkelcentrum Trabzon Forum, 500 meter van het strand van Arakli, 29 kilometer van het intercity-busstation, 23,2 kilometer van de luchthaven van Trabzon en 33 kilometer van het stadscentrum van Trabzon.

Dit appartement, voorzien van thermische en geluidsisolatie, bevindt zich op een terrein van 6 blokken en 8 villa's. De site biedt voorzieningen zoals een terreinbeheerder, beveiligingspersoneel, beveiligingscamera's, een lift, open parkeerplaats en een gemeenschappelijke tuin.

in dit hoogwaardige appartement vindt u 3 slaapkamers, 2 balkons, een badkamer, een en-suite badkamer, een aparte ingerichte keuken en een woonkamer. Het elegante appartement is uitgerust met onder meer een video-intercomsysteem, stalen deur, laminaat en keramische vloeren, internetinfrastructuur, een douchecabine, PVC-ramen en een satellietsysteem. Het appartement wordt volledig gemeubileerd te koop aangeboden, waarbij alle meubels op de foto's bij de prijs zijn inbegrepen.


TZX-00239

Data

Slaapkamers
3
Eigenschnappen van vastgoed
Balkon, Tuin, Airco , Lift, Bewaking, Zonder jaarlijks onderhoud, Satelliet of kabel-tv
Parking
Aparte parking, Parkeerplaats
Uitzicht
Zeezicht
Facing
Noordoosten