Domaza
Verenigde Arabische Emiraten, Dubai, Business Bay, Business Bay
property
Prijs 774 185 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 165 m2
4 Kamers, 3 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/06/2019
tekce.com
Aanbiedingen van:
TEKCE Real Estate
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Chique Appartementen met Huurinkomsten Garantie in Business Bay

Het 19 verdiepingen tellende project ligt in Business Bay, Dubai. Door de centrale ligging biedt het gemakkelijke toegang tot commerciële centra. Dubai Centrum, Dubai Kanaal en Al Khalid Weg zijn gemakkelijk te bereiken. De residentie heeft een chique interieur en exterieur.

De appartementen te koop in Dubai liggen op 5 minuten van het ziekenhuis; 7 minuten van het metrostation, internationale scholen en de Dubai Opera; 9 minuten van Dubai Mall, 14 minuten van Jumeirah Strand, 20 minuten van Dubai Internationale Luchthaven en 23 km van Dubai Marina.

Het project biedt appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers. Ze hebben volledig uitgeruste keukens met witte merkapparatuur. De appartementen hebben grote ramen met uitzicht op de stad die uitnodigen tot natuurlijk licht. Op de begane grond van het gebouw is er een 24/7 fitnesscentrum, een buitenzwembad met ligbedden en kleedkamers. Er zijn fiets- en wandelpaden vlak bij de deuren van de appartementen. Hier kunnen bewoners genieten van het uitzicht op het Dubai kanaal en de stad. Het project biedt ook barbecueplaatsen, vergaderzalen, fitnesscentra, tuinen, parken, een gezondheidscentrum, speeltuinen, eetgelegenheden in de open lucht, restaurants, cafés, winkelcentra, spa's, sauna's en yoga- en meditatievoorzieningen. Het project is ideaal voor actief, modern en comfortabel wonen.


DXB-00048

Data

Slaapkamers
3
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Zonder jaarlijks onderhoud, Wasruimte, Sportschool, Zwembad, Airco , Open haard, Badkuip, Lift, Rolstoel toegankelijk, Satelliet of kabel-tv
Parking
Aparte parking
Facing
Oosten, Het Zuiden, Westen, Noordoosten, Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten
Onroerend goed doel
Voor belegging