Domaza
Spanje, Valencia (autonome gemeenschap), Alicante, Alicante area
property
Prijs 273 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 90 m2
3 Kamers, 2 Badkamers, 2 Slaapkamers
Releasedatum 01/06/2025
tekce.com
Aanbiedingen van:
TEKCE Real Estate
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartementen met Zeezicht Vlakbij het Strand en de Dagelijkse Voorzieningen in Alicante

Gelegen aan de Costa Blanca, een uitgestrekt mediterraan gebied aan de oostkust van Spanje, staat Alicante bekend om zijn aangename klimaat en zijn voortreffelijke stranden van hoge kwaliteit.

Alicante biedt een overvloed aan recreatieve keuzes. Het hele jaar door worden er in de stad evenementen georganiseerd en heerst er een vakantiesfeer, waardoor het een ideale bestemming is om je onder te dompelen in de Spaanse cultuur en tradities. Het strand is gemakkelijk bereikbaar vanaf het privécomplex, met een prachtige boulevard langs de kust met talloze restaurants. Binnen slechts 5 minuten lopen zijn ziekenhuizen, scholen, het busstation en supermarkten bereikbaar.

Een korte rit van 15 minuten leidt naar de luchthaven van Alicante, terwijl de snelweg AP-7 een directe route biedt naar Benidorm, de stad van de wolkenkrabbers, bekend om zijn assortiment themaparken en de jachthaven.

De privé-enclave beschikt over gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een dakterras met een zwembad en fitnessfaciliteiten. Tegen een extra vergoeding zijn parkeerplaatsen en opslagruimten beschikbaar.

Er worden verschillende appartementconfiguraties aangeboden, met 2, 3 of 4 slaapkamers en 2 badkamers. De appartementen te koop in Alicante hebben een ruime indeling dankzij de open keukens en terrassen.

De oplevering van dit project is in de zomer van 2025.


ALC-00718

Data

Slaapkamers
2
Eigenschnappen van vastgoed
Zonder jaarlijks onderhoud, Satelliet of kabel-tv, Balkon, Zwembad, Tuin, Airco , Wasruimte, Open haard, Lift, Terras
Parking
Aparte parking
Kenmerken van het gebied
2-de lijn tot 700 m van de zee
Uitzicht
Zeezicht
Facing
Zuid-oost