Domaza
Turkije, Mugla, Bodrum, Bodrum
property
Prijs 1 253 482 €
Huis voor Te koop
Oppervlakte: 223 m2
5 Kamers, 3 Badkamers, 4 Slaapkamers
Releasedatum 01/06/2012
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Vrijstaande Gemeubileerde Villa met Zwembad in Bodrum Yalıkavak

Gemeubileerde villa ligt in Yalıkavak, een prestigieuze wijk in Bodrum. Yalıkavak is een van de meest bezochte gebieden geworden met zijn schone zee, natuur en windmolens in de afgelopen jaren. De regio ligt op 18 km van Bodrum centrum en beschikt over 's werelds grootste internationale jachthaven en herbergt ook wereldberoemde winkels, restaurants, stranden, clubs, cafés, bars en luxe hotels.

De villa te koop in Bodrum Muğla ligt dicht bij vele dagelijkse en sociale voorzieningen zoals cafés, restaurants, markten, apotheken, banken en ziekenhuizen. De vrijstaande villa ligt op 900 m van het centrum van Yalıkavak en Yalıkavak Marina, op 11 km van het Bodrum Staatsziekenhuis, op 17 km van het Mausoleum van Halicarnassus, op 19 km van het centrum van Bodrum en op 54 km van de luchthaven Bodrum-Milas.

De vrijstaande villa heeft een grote tuin met een privézwembad, vier slaapkamers, een woonkamer, een open keuken, drie badkamers en een privéparkeerplaats voor vijf auto's. De villa is volledig gemeubileerd en wordt geleverd met een uitgeruste keuken, metalen automatische rolluiken, glasvezelinternet, airconditioning via het centrale satellietsysteem en een open haard. De villa is geschikt voor bewoning voor 12 maanden en korte termijn verhuur.


BJV-00487

Kaart

Kaart

Data

Slaapkamers
4
Eigenschnappen van vastgoed
Opslagruimte, Airco , Open haard, Terras, Zonder jaarlijks onderhoud, Satelliet of kabel-tv, Balkon, Zwembad, Tuin
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Verwarming systeem
Kachel Verwarming
Meubel
Gemeubileerd
Facing
Zuidwesten