Domaza
Spanje, Andalusië, Velez-Malaga, Caleta de Vélez
property
Prijs 359 000 €
Huis voor Te koop
Oppervlakte: 124 m2
4 Kamers, 2 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/12/2025
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Ruime Villa's met 3 Slaapkamers in Vélez Málaga Vlakbij de Zee

De chique villa's in Caleta de Vélez bieden een prestigieuze woonstijl. Caleta de Vélez, in de gemeente Vélez Málaga, ligt in de regio Axarquia in het zuidelijke deel van de Costa del Sol.

Vélez Málaga heeft een prestigieuze locatie die past bij de kustlijn van Endulus. De aangeboden villa's in Vélez Málaga te koop liggen op slechts 5 minuten rijden van de internationale luchthaven van Málaga (Pablo Ruiz Picasso) en op 30 minuten rijden van Málaga. Het gebied biedt een goed ontwikkeld transportsysteem met uitvalswegen die gemakkelijke toegang bieden tot Málaga en Granada.

De prestigieuze villa's liggen in een modern en chique complex dat verschillende voorzieningen biedt, zoals veel groen, een zwembad en een speeltuin.

Het project biedt opties voor halfvrijstaande villa's met 3 slaapkamers en herenhuizen met 3 slaapkamers. De villa's zijn gebouwd en ingericht met materialen van de hoogste kwaliteit en voorzien van airconditioning. Het project biedt ook optionele personalisatiemogelijkheden. Je kunt zonder extra kosten de kleur van de tegels, keukenapparatuur en jaloezieën veranderen en tegen een extra vergoeding een privézwembad aan je tuin toevoegen.


AGP-00651

Data

Slaapkamers
3
Eigenschnappen van vastgoed
Satelliet of kabel-tv, Balkon, Zonder jaarlijks onderhoud, Tuin, Zwembad, Airco , Open haard, Terras
Parking
Aparte parking, Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
2-de lijn tot 700 m van de zee
Facing
Oosten, Het Zuiden, Westen, Noordoosten, Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten