Domaza
Turkije, Mugla, Fethiye, Fethiye
property
Prijs 554 068 €
Huis voor Te koop
Oppervlakte: 150 m2
4 Kamers, 3 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/03/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Vrijstaande Villa's met Privézwembad te Koop in Fethiye Ovacık

Fethiye is een van de meest geprefereerde nederzettingen in het Middellandse Zeegebied met zijn geschiedenis, prachtige baaien, beroemde stranden, vruchtbare gronden en zonnig klimaat. Ölüdeniz ligt aan de oostkant van de wijk Fethiye. Ölüdeniz dankt zijn naam aan de Ölüdeniz-zee en is ook de thuisbasis van de stranden van Ölüdeniz en Belcekız, die tot de beste stranden ter wereld behoren. Het heeft een unieke natuur en klimaat dankzij de bergen Babadağ en Mendos.

Villa's te koop in Fethiye Ölüdeniz liggen op loopafstand van dagelijkse voorzieningen zoals markt, café, bar, restaurant en apotheek, ook op 1,5 km van het kabelbaancentrum Babadağ, op 2 km van het strand van Ölüdeniz, op 3 km van het oude theater van Fethiye en de rotsgraven van Amyntas 5 km van het centrum van Fethiye, 7 km van het Fethiye Staatsziekenhuis, 8 km van het strand van Çalış en 49 km van de luchthaven Dalaman.

De villa's, elk met een bruto grondaandeel van 370 m2 en een netto grondaandeel van 330 m2, hebben een parkeerplaats buiten, een tuin met een open en ruim uitzicht op de natuur, een terras aan het zwembad en een zwembad met een waterval en een barbecue. Het interieur bestaat uit een open keuken en een lichte woonkamer op de begane grond. Er zijn twee slaapkamers op de eerste verdieping van de villa, elk met een en-suite badkamer en één met kleedkamer, en als je naar de zolderverdieping gaat, is er een master bedroom met eigen badkamer, sauna en jacuzzi.

De bouw van de villa's die te koop staan is voor 90% voltooid en er worden binnendeuren en tuinaanleg gedaan.

De villa met vloerverwarming wordt bovendien opgeleverd met split-airconditioners en alle benodigdheden die thuis nodig kunnen zijn.


BJV-00492

Data

Slaapkamers
3
Eigenschnappen van vastgoed
Jacuzzi, Zonder jaarlijks onderhoud, Zwembad, Airco , Open haard, Satelliet of kabel-tv, Balkon, Terras, Tuin, Sauna
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Uitzicht
Bergzicht
Facing
Het Zuiden, Zuid-oost, Zuidwesten
Onroerend goed doel
Voor belegging