Domaza
Turkije, Mugla, Bodrum, Bodrum
property
Prijs 357 839 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 105 m2
3 Kamers, 1 Badkamer, 2 Slaapkamers
Releasedatum 01/09/2022
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartementen met Panoramisch Zeezicht in een Beveiligd Complex in Bodrum Gündoğan

De regio Gündoğan ligt midden tussen Yalıkavak en Türkbükü. Met zijn ligging en sociale faciliteiten is het een van de meest gunstige regio's om te wonen, zowel in de zomer als in de winter. Gündoğan is een regio waar vraag naar is vanuit de hele wereld met zijn eigen baaien, wereldberoemde hotels en groene natuur.

De appartementen te koop in Bodrum liggen op 1,4 km van de markt, 2,4 km van het strand, 8 km van de Palmarina, 16 km van het staatsziekenhuis van Bodrum, 20 km van het Mausoleum van Halicarnassus, een van de 7 wereldwonderen, het historische Kasteel van Bodrum en het centrum van Bodrum, en 49 km van de luchthaven Bodrum-Milas.

Het project bestaat uit 28 appartementen en is gebouwd op een terrein van 5.200 m². Het project heeft een gemeenschappelijk zwembad, parkeerplaats, 24/7 beveiliging en bewakingscamera. De appartementen hebben faciliteiten zoals privéterrassen en tuinen. Alle appartementen worden geleverd met een ingebouwde set.

Appartementen te koop in Bodrum worden aangeboden in 2 verschillende opties, met 2 slaapkamers en 3 slaapkamers.2-kamerappartementen bestaan uit 1 woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, 1 badkamer en 2 balkons.3-kamerappartementen bestaan uit 1 woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, 3 badkamers en een tuin.


BJV-00134

Data

Slaapkamers
2
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Zwembad, Airco , Bewaking, Terras, Zonder jaarlijks onderhoud, Balkon, Tuin
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
2-de lijn tot 700 m van de zee
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Uitzicht
Zeezicht
Facing
Zuidwesten
Onroerend goed doel
Voor belegging