Domaza
Noord-Cyprus, İskele, İskele
property
Prijs 246 682 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 75 m2
2 Kamers, 1 Badkamer, 1 Slaapkamer
Releasedatum 01/03/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
TEKCE Real Estate
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Elegant Onroerend Goed bij de Zee in Noord-Cyprus İskele

Cyprus is het op twee na grootste eiland in de Middellandse Zee. İskele, waar zich stijlvol vastgoed bevindt, valt op door de zandstranden aan de beroemde noordoostkust. De regio beschikt over talrijke hoogbouwprojecten. In de afgelopen jaren heeft İskele aanzienlijke belangstelling getrokken van buitenlandse investeerders. Het ligt ook op korte rijafstand van het stadscentrum van Gazimağusa (Famagusta).

Het onroerend goed in Noord-Cyprus İskele ligt op 10 km van de oude ruïnes van Salamis, 16 km van Gazimağusa centrum en staatsziekenhuis, 18 km van Othello Castle, 24 km van Kantara Castle, 38 km van Ercan internationale luchthaven, 48 km van Dipkarpaz Nationaal Park.

Het onroerend goed is in een project gebouwd op 4700 m² grond. Het project bestaat uit 13 verdiepingen, 2 blokken en 111 woningen. Het project heeft een gemeenschappelijk zwembad, restaurant, café, bar, lobby, fitnessruimte en een multifunctionele ruimte op het dak. Er zijn grote terrassen in de blokken. Het vastgoed heeft een open keuken, een inbouwset, kledingkasten, een douchecabine en badkamermeubels.


ECN-00015

Data

Slaapkamers
1
Wijze van betaling
Uitgestelde betaling
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Airco , Open haard, Lift, Rolstoel toegankelijk, Bewaking, Satelliet of kabel-tv, Balkon, Tuin, Terras, Opslagruimte, Jacuzzi, Sportschool, Zonder jaarlijks onderhoud, Zwembad
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
Tot 500 m van de zee
Uitzicht
Zeezicht, Bergzicht
Facing
Oosten, Het Zuiden, Westen
Onroerend goed doel
Voor belegging