Domaza
Turkije, Istanboel, Kagithane, Caglayan
property
Prijs 235 762 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 87 m2
3 Kamers, 2 Badkamers, 2 Slaapkamers
Releasedatum 01/04/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartementen in een Project met Kunstgalerie in Kağıthane Istanbul

De nieuw gebouwde appartementen zijn gelegen in Kağıthane, Istanbul. Met de talloze stedelijke transformatieprojecten is Kağıthane een van de snelste regio's in Istanbul om zich te ontwikkelen. Het project heeft een ideale locatie op loopafstand van de markten, lokale bazaars, openbaar vervoer, banken, winkelcentra, wandelpaden, parken, scholen en ziekenhuizen.

De appartementen in İstanbul Kağıthane te koop bevinden zich op 100 m van de bushalte, 850 m van het winkelcentrum Axi, 1,5 km van het metrostation, 2,2 km van het winkelcentrum Vadi İstanbul, 3,1 km van het gerechtsgebouw van Çağlayan, 4 km van het winkelcentrum Zorlu Center. Mall, op 5,2 km van het Miniatürk Park, op 6,1 km van Maslak en op 34 km van de internationale luchthaven van Istanbul.

Het project bestaat uit één blok van 16 verdiepingen, gebouwd op een perceel van 3.800 m². Het project omvat in totaal 44 appartementen. Het beschikt over een kunstgalerie, een fitnesscentrum, een gemeenschappelijk terras, een parkeergarage, een receptie, 24/7 beveiligingscamera's en een schoonmaakdienst.

De appartementen met 1 of 2 slaapkamers zijn voorzien van een open keuken en een eigen badkamer. Ze hebben ook een badkamer en een balkon.

De appartementen met zeezicht zijn voorzien van stalen buitendeuren, badkamer- en keukenmeubilair, douchecabines, keramische vloeren, plafondvloeren en verlichtingssystemen.


IST-00970

Data

Slaapkamers
2
Eigenschnappen van vastgoed
Zonder jaarlijks onderhoud, Open haard, Lift, Bewaking, Badkuip, Satelliet of kabel-tv
Parking
Aparte parking
Energiebronnen
Gas
Facing
Oosten, Het Zuiden, Westen, Noordoosten, Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten