Domaza
Turkije, Istanboel, Fatih, Karagumruk
property
Prijs 1 653 804 €
Huis voor Te koop
Oppervlakte: 240 m2
12 Kamers, 4 Badkamers, 8 Slaapkamers
Releasedatum 01/02/2002
tekce.com
Aanbiedingen van:
TEKCE Real Estate
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Volledig gemeubileerd gebouw geschikt voor Airbnb in Fatih

Het gebouw dat geschikt is voor Airbnb ligt in Fatih, een van de historische wijken aan de Europese kant van Istanbul. Het verwelkomt dagelijks vele lokale en buitenlandse bezoekers met historische en culturele activiteiten.

Het gebouw te koop in Istanbul Fatih ligt op 100 m van de hoofdstraat, 5,6 km van de kust en Laleli, 150 m van de bushalte, 200 m van het Karagümrük-stadion, 6,1 km van Eminönü, 6,5 km van Taksim, 9 km van Galata Toren, en 37,9 km naar de luchthaven.

Het gebouw, gebouwd op 61 m² grond, bestaat uit 4 verdiepingen. Op elke verdieping van het gebouw bevindt zich een appartement. Er zijn in totaal vier 2+1 (60 m²) appartementen. De appartementen hebben een open keuken. De binnen- en buitenkant van het gebouw zullen worden gerenoveerd. Het gebouw wordt verkocht met gloednieuw meubilair. Het heeft een perfecte locatie voor Airbnb.

De appartementen in het gemeubileerde gebouw zijn voorzien van stalen buitendeuren, douchecabines, satelliet-tv, led- en spotverlichting, laminaat- en keramische vloeren, aardgas en centrale verwarming.


IST-01365

Data

Slaapkamers
5+
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Satelliet of kabel-tv, Airco , Terras, Zonder jaarlijks onderhoud
Verwarming systeem
Verwarming
Meubel
Gemeubileerd
Facing
Zuid-oost, Zuidwesten, Het Zuiden
Onroerend goed doel
Voor belegging