Domaza
Turkije, Antalya, Alanya, Alanya
property
Prijs 195 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 95 m2
3 Kamers, 2 Badkamers, 2 Slaapkamers
Releasedatum 01/03/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Luxe Appartementen met Uitzicht op de Stad op een Rustige Locatie in Alanya Payallar

Payallar, een ontwikkelingsgebied, valt op door zijn hoogwaardige hotels. Payallar, ook bekend als toeristisch gebied, is zeer geschikt om te investeren. Dankzij de luxe voorzieningen en het geavanceerde transportnetwerk staat Payallar, een populaire en charmante stad in Alanya, ook bekend als vakantiestad.

De appartementen in Alanya te koop bevinden zich op 1 km van de zee, 3 km van het Sealanya Dolphinpark, 12,95 km van het pretpark, 15,80 km van het kasteel van Alanya, 18,78 km van het winkelcentrum Alanyum, 59 km van Gazipaşa Luchthaven, 109 km van de luchthaven van Antalya.

Stijlvolle appartementen bevinden zich in een complex van één blok met rijke sociale voorzieningen. In het luxe project zijn er binnen- en buitenzwembaden, een sauna, een fitnessruimte, een café, een minibar, een kinderspeeltuin en een parkeerplaats buiten.

De appartementen wachten op hun kopers met verschillende kamertypes en zijn uitgerust met stalen deuren, PVC-ramen, keukenset, werkblad, badkamer voorzien van sanitair en douchecabine.


AYT-03313

Data

Slaapkamers
2
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Terras, Sauna, Zonder jaarlijks onderhoud, Satelliet of kabel-tv, Airco , Balkon, Open haard, Sportschool, Lift, Bewaking
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
2-de lijn tot 700 m van de zee
Uitzicht
Zeezicht, Bergzicht
Onroerend goed doel
Voor belegging