Domaza
Turkije, Antalya, Alanya, Alanya
property
Prijs 250 350 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 135 m2
3 Kamers, 1 Badkamer, 2 Slaapkamers
Releasedatum 01/06/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Redelijk Geprijsd Vastgoed Dicht bij de Zee in Alanya

Het stijlvolle vastgoed is gelegen in de regio Konaklı in Alanya. Gelegen in Alanya, Konaklı is een van de rustigste en meest vredige plaatsen om te wonen met zijn gouden zandstranden, schone zee, en wordt omringd door de natuur.

Alanya vastgoed te koop is 450 m naar het strand, 4,6 km naar het pretpark, 6,6 km naar het aquapark, 7,5 km naar Alanya kasteel, 10,5 km naar Alanyum winkelcentrum, 11,2 km naar Sea Dolphin Park en 46,2 km naar Gazipaşa-Alanya luchthaven.

Het stijlvolle vastgoed ligt in een luxe complex tegenover de zee. Het complex heeft een semi-binnenzwembad, gemeenschappelijk zwembad, buitenparkeerplaats, sauna, fitness, binnen- en buitenspeeltuin voor kinderen en volwassenen, relaxruimte, studieruimte, bibliotheek, tropisch zandeiland, jacuzzi, café, lobby, poolbar, minigolf, 24/7 bewakingscamerasysteem en wifi in de sociale ruimte.

In het interieurontwerp is het vastgoed gebouwd met hoogwaardige afwerking en is uitgerust met laminaatvloeren in de kamers, keukenkasten en badkamermeubels, douchecabines, spotverlichting en airconditioninginfrastructuur.


AYT-03025

Data

Slaapkamers
2
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Sportschool, Airco , Lift, Bewaking, Terras, Sauna, Zonder jaarlijks onderhoud, Satelliet of kabel-tv, Balkon
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
2-de lijn tot 700 m van de zee
Uitzicht
Zeezicht
Onroerend goed doel
Voor belegging