Domaza
Turkije, Antalya, Alanya, Alanya
property
Prijs 109 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 55 m2
2 Kamers, 1 Badkamer, 1 Slaapkamer
Releasedatum 01/06/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Gloednieuw Vastgoed met Zeezicht dichtbij het Strand in Alanya Mahmutlar

Nieuw vastgoed is gelegen in Mahmutlar, een van de meest favoriete gebieden voor zowel vakantie en investeringen met zijn hotels, restaurants, cafes, parken, tuinen en stranden in Alanya.

Vastgoed te koop in Alanya is in een nieuw project gelegen in het centrum van Mahmutlar. Het project ligt op loopafstand van de dagelijkse behoeften, zoals de markt, markt, apotheek, gezondheidscentrum, park en bushalte. Het is ook 869 m naar het strand, 10 km naar Alanya centrum, 30 km naar Gazipaşa-Alanya luchthaven, en 125 km naar Antalya luchthaven.

Het project is in het boutique hotel concept gebouwd op 2935 m² grond. Het project beschikt over een binnen- en buitenzwembad, kinderzwembad, speeltuinen, gemeenschappelijke tuin, parkeerplaats, barbecueplaats, sauna, Turks bad, stoom- en zoutkamer, massageruimte, fitnessruimte, overdekte kinderspeelplaats, bar, tafeltennis- en biljartzaal, bioscoop, bibliotheek en muziekkamer.

Het vastgoed biedt ruime woonruimtes met een plafondhoogte van 3 meter. Bovendien zijn ze uitgerust met PVC ramen, MDF kasten en deuren, badkamer-keuken kasten, werkbladen, en elektriciteit-water-air conditioning infrastructuur.


AYT-02821

Data

Slaapkamers
1
Wijze van betaling
Uitgestelde betaling
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Lift, Bewaking, Satelliet of kabel-tv, Balkon, Sauna, Tuin, Zonder jaarlijks onderhoud, Sportschool, Zwembad, Airco , Open haard
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
2-de lijn tot 700 m van de zee
Uitzicht
Zeezicht
Facing
Zuid-oost, Zuidwesten, Oosten, Het Zuiden, Noordoosten, Noord West
Onroerend goed doel
Voor belegging