Domaza
Turkije, Antalya, Alanya, Alanya
property
Prijs 199 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 95 m2
3 Kamers, 2 Badkamers, 2 Slaapkamers
Releasedatum 01/12/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
TEKCE Real Estate
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Chique Appartementen in een Complex met Sociale Voorzieningen in Alanya

Alanya is een van de belangrijkste districten van de Middellandse Zee, die jaarlijks duizenden toeristen ontvangt, en ligt aan de oostkant van Antalya. De Türkler regio van Alanya heeft de mooiste zee aan de Middellandse Zeekust en de regio staat altijd open voor nieuwe ontwikkelingen. Türkler is een stad midden in de natuur en biedt een grote verscheidenheid aan voorzieningen. Türkler is een populaire regio met zijn strand.

Het appartement ligt op 200 meter van de zee, 343 meter van de picknickplaats, 1,2 km van het Sea Dolphin Park, 3 km van het Türkler Lunapark, 15 km van het Cleopatra-strand, 18 km van het kasteel van Alanya en 56 km van de luchthaven Alanya-Gazipaşa. Om een ​​appartement te kopen in Alanya, Turkije, kan dit appartement een van de beste opties zijn.

Het appartement is gelegen in een project met een perceeloppervlakte van 15.350 m² en gelegen midden in de natuur. Het luxe complex ligt eveneens op een heuveltop. Het complex beschikt over een fitnessruimte, sauna, spa, restaurant, speelkamer, tennisbaan, kinderclub, twee Olympische zwembaden, kinderzwembad, barbecue, openluchtbioscoop, openluchtjacuzzi, stille liften, zonnebank en ontspanningsruimte. zwembad.

Het chique appartement met hoogwaardige materialen krijgt isolatie aan de muren. Het appartement is voorzien van een stalen deur, PVC ramen, een balkon, een centraal satellietsysteem, keukenkastjes en een douchecabine.


AYT-04212

Data

Slaapkamers
2
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Airco , Lift, Balkon, Bewaking, Tuin, Sportschool, Terras, Sauna, Jacuzzi, Zonder jaarlijks onderhoud, Zwembad
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
2-de lijn tot 700 m van de zee
Uitzicht
Zeezicht
Facing
Zuid-oost, Zuidwesten, Het Zuiden