Domaza
Turkije, Istanboel, Kagithane, Hamidiye
property
Prijs 450 827 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 84 m2
2 Kamers, 1 Badkamer, 1 Slaapkamer
Releasedatum 01/05/2023
tekce.com
Aanbiedingen van:
TEKCE Real Estate
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Instapklare appartementen in een hotelachtig complex in Kagithane Istanbul

Het project is gelegen in de prestigieuze wijk Kağıthane in Istanbul. Als de snelst ontwikkelende gebied in de Europese kant van Istanbul, Kağıthane biedt verschillende zakelijke centra, onderwijsinstellingen, ziekenhuizen en overheidsinstellingen.

De appartementen te koop in Istanbul Kagithane liggen op loopafstand van dagelijkse voorzieningen zoals banken, scholen, parken en markten. De appartementen liggen op 870 m van Vadi Istanbul Shopping Center, op 2,3 km van Kağıthane-Airport metrolijn, op 2,6 km van Okmeydanı Cemil Taşcıpğlu State Hospital, op 3,2 km van Istanbul Courthouse, op 2. 9 km van Istanbul Bilgi University, 4,3 km van Cevahir Shopping Mall, 4,4 km van Haliç University, 4,6 km van Istanbul Ticaret University, 9,2 km van Dolmabahçe Beşiktaş Beach en 28,4 km van Istanbul Airport.

Het instapklare project is gelegen op een totale grondoppervlakte van 4.000 m² en biedt 2 blokken met 10 verdiepingen met 133 onafhankelijke eenheden. Het project in Istanbul Kağıthane is verrijkt met overdekte parkeerplaats, SPA, basketbalveld, conferentieruimte, receptie, lobby, café, vergaderruimte, chill-out ruimte voor gasten, generator, bliksemafleider, watertank, 24/7 beveiliging en bewakingscamera.


IST-01285

Data

Slaapkamers
1
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Bewaking, Satelliet of kabel-tv, Zonder jaarlijks onderhoud, Balkon, Tuin, Sportschool, Airco , Open haard
Parking
Aparte parking, Parkeerplaats
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Facing
Zuidwesten, Oosten, Het Zuiden, Westen, Noordoosten, Noord West, Zuid-oost
Onroerend goed doel
Voor belegging