Domaza
Turkije, Antalya, Alanya, Alanya
property
Prijs 95 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 59 m2
2 Kamers, 1 Badkamer, 1 Slaapkamer
Releasedatum 01/06/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
TEKCE Real Estate
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartement in een Hotel Concept Ontwerp Complex met 4 Blokken en Zwembad in Alanya

Met de ontwikkeling van de regio's Kestel, Mahmutlar en Kargıcak werd Demirtaş het investeringscentrum van Alanya. Het verborgen paradijs van de Middellandse Zee, Demirtaş, is een van de meest ideale plekken om te investeren vanwege de natuur en schone stranden.

Het appartement te koop in Alanya Antalya ligt op loopafstand van de dagelijkse voorzieningen, 1,3 km van het strand, 7 km van de Herculesbrug, 10 km van het centrum van Mahmutlar, 15 km van de Sapadere Canyon, 17,5 km van de luchthaven Gazipaşa-Alanya, 18 km van het Alanya Onderwijs- en Onderzoeksziekenhuis en 21 km van het centrum van Alanya.

Het project bestaat uit een binnen- en buitenzwembad, aquapark, barbecueplaats, wandelpaden, openluchtfitness, café, tennisbaan, parkeerplaats, receptie, restaurant, karaokebar, waterpijplounge, gastenkamers, fitness, vitaminebar, massage kamers, Turks stoombad, Russische sauna, stoombad, spa, sauna, hobbyruimte, kinderspeeltuin, bioscoop, vergaderzalen, verkoopkantoor, bibliotheek, markt, autoverhuur, stomerij en kapper.

Het appartement beschikt over een kamer, een open keuken en woonkamer, een badkamer en een balkon. U heeft uitzicht op het prachtige complex.


AYT-04211

Kaart

Kaart

Data

Slaapkamers
1
Eigenschnappen van vastgoed
Zwembad, Rolstoel toegankelijk, Airco , Satelliet of kabel-tv, Lift, Balkon, Bewaking, Tuin, Sauna, Sportschool, Tennisveld, Zonder jaarlijks onderhoud
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee, SPA
Facing
Westen, Noordoosten, Oosten
Onroerend goed doel
Voor belegging