Domaza
Spanje, Valencia (autonome gemeenschap), Alicante, Alicante area
property
Prijs 300 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 167 m2
4 Kamers, 3 Badkamers, 3 Slaapkamers
Releasedatum 01/01/2002
tekce.com
Aanbiedingen van:
TEKCE Real Estate
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartementen aan Zee met Uitzicht op Zee in Calpe Alicante

De appartementen liggen in het pittoreske kustplaatsje Calpe, in het noorden van de provincie Alicante, in het hart van de begeerde Costa Blanca. Dit gebied staat bekend als een gewilde toeristische bestemming, beroemd om zijn mediterrane klimaat, ongerepte stranden en verrukkelijke gastronomie. Calpe, een goed uitgeruste gemeente, biedt een uitgebreid scala aan diensten die zorgen voor een comfortabel en aangenaam verblijf. De omgeving is ideaal voor wie wil investeren in appartementen in Calpe.

Het dichtstbijzijnde strand, Playa de la Fossa, ligt op een steenworp afstand van de appartementen en biedt een adembenemend uitzicht op de iconische Peñon de Ifach. Een ontspannen wandeling brengt je naar het stadscentrum, waar een overvloed aan diensten en voorzieningen op je wacht. Calpe beschikt over een scala aan restaurants en recreatiemogelijkheden. Voor een uitgebreider aanbod aan ervaringen ligt het bruisende Benidorm op slechts 25 minuten rijden met de auto. Hier kun je je onderdompelen in activiteitencentra, waaronder pretparken, en de skyline van de stad bewonderen. De luchthaven van Alicante is gemakkelijk te bereiken, met een rit van minder dan 1 uur via de snelweg AP-7.

Deze appartementen te koop in Alicante liggen in een privécomplex aan het strand, met een zwembad en een afgesloten parkeerplaats. Elke flat heeft een eigen terras, terwijl duplexpenthouses de luxe van twee ruime balkons bieden. Een wasruimte grenst handig aan de open keuken, terwijl de woon- en eetgedeeltes ruimtelijkheid en uitstraling uitstralen. Het aantal slaapkamers en badkamers varieert van 1 tot 3, om tegemoet te komen aan verschillende voorkeuren.


ALC-00467

Data

Slaapkamers
3
Eigenschnappen van vastgoed
Terras, Badkuip, Satelliet of kabel-tv, Wasruimte, Zwembad, Airco , Open haard, Lift
Parking
Aparte parking
Kenmerken van het gebied
2-de lijn tot 700 m van de zee
Uitzicht
Zeezicht
Facing
Zuid-oost